gototopgototop
Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?
DolůStránka: 1
Téma: sauna a saunové kamna
*
#1
Anonymous (host)

sauna a saunové kamna 14/02/2008 20:45  
Ahoj,chci se zeptat. Nedáváte zbytečně do těch sad ( konkrétně 1,6 x 2 )na stavbu sauny moc silná kamna - daly by se vyměnit za nějakou slevu a vzít si k té sadě třeba s menším výkonem? Většina firem pro tyto rozměry doporučuje menší výkon. Díky za odpověď Cape
 
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
#2
D.Schweizerová (host)

výkon kamen do sauny 14/02/2008 21:04  
Vážený pane Cape,
v saunasadách jsou výkony kamen navrženy tak, abyste byl schopen saunu, postavenou v domě vytopit na 100 - 110 st.C do max 1 hodiny.
Co se týče slev: Domnívám se, že ceny saunasad jsou velmi dobré a na českém trhu i ojedinělé. Navíc servis, který ke stavbě dostanete od naší firmy také není zanedbatelný: poskytujeme Vám možnost shlédnutí funkční sauny před zakoupením v naší prodejně, včetně instruktáže, návody na stavbu i zdarma individuální poradenství přímo v době stavby sauny po telefoně, případně po dohodě upravení velikosti sauny přímo pro konkrétního zákazníka. Opravdu další výhody není možno poskytovat. Navíc se obávám, že by se mohlo stát, že byste nakonec nebyl spokojen, pokud byste se snažil marně saunu vyhřát.To, jakým způsobem postupují při prodeji jiné firmy, nemohu posoudit.
Jiná záležitost je možnost zvětšení komfortu vybavení různými příplatky k sadám. Tak, jak jsou ale sady prodávány je to minimum, aby sauna byla funkční, pohodlná a aby s ní byli zákazníci léta spokojeni. Je mi líto, že jsem vám zřejmě nemohla poskytnout uspokojující odpověď.
Schweizerová
 
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
NahoruStránka: 1




Návštěvnost


TOPlist

Odkazy


Infrapenely

Moderní způsob vytápění pomocí infrapanelů.

Virtuální sídlo pro firmy

Sídla pro firmy a živnostníky v Brně a Praze. Virtuální trvalé pobyty.

Odkaz zde?

Chcete odkaz zde? Kontaktujte nás na AliasProfiCZ()gmail.com

Vybíráme



Vyhledávání


Kontakty



Lumír Konečný
Tel.: 603 869 293
lum.konecny (zav) gmail . com

Kancelář:
Potocká 7, Brno Kohoutovice

Otevřeno:
středa 13.00 - 15.00
(po dohodě i jindy)

Náhodný obrázek


Copyright www.abc-bazeny-sauny.cz | Podmínky použití stránek a možnost citací textů ze stránek. | Reklama na poradenském fóru
Veškerý obsah je chráněn autorskými právy.