gototopgototop
Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?
DolůStránka: 1
Téma: stavba sauny
*
#1
Anonymous (host)

stavba sauny 12/02/2008 13:11  
Pane Dostále,
průběžně už asi půl roku čtu různé odpovědi na vašich stránkách na dotazy lidí, kteří si chtějí stavět sami saunu.Nevím, jestli to chápu správně: pokud si koupím sadu materiálu na stavbu sauny, tak moje sauna nemusí mít přesně ten rozměr, který má uvedená sada? Může být například o 10 cm na každé straně větší? Když si během stavby s něčím nebudeme s manželem vědět rady, tak Vám můžeme zavolat a vy nám poradíte hned po telefoně? Velmi pěkně děkuji za odpověď . Helena S.
 
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
#2
D.Schweizerová (host)

sauna- montáž svépomocí 12/02/2008 20:49  
Vážená paní,
rozměry konkrétní sauny, kterou chcete stavět nemusí přesně odpovídat rozměrům saunasady, protože materiál saunasady je dodáván v metráži. Přesto je potřeba, abyste se při změně rozměru poradila telefonicky, nebo e- mailem s pracovníky naší firmy- většinou při zvětšení sauny je totiž potřeba upravit délky stropních hranolů a hranolů pro rámy lavic. Také například, pokud byste chtěla mít saunu přistavěnou pouze ze 2 stran ke zdi a 2 strany by měly být obloženy dřevem uvnitř i vně, je třeba přiobjednat palubky na 2 pohledové stěny ( vnější obklad do místnosti).
Při zakoupení saunasady obdržíte od naší firmy mobilní číslo na šéftechnika, který vám rád poradí. Samozřejmě, že musím říci: je-li to možné, žádejte o radu v rozumnou denní dobu, pokud je možno v pracovní dny.V případě vážných problémů lze volat i o víkendu, ale jistě chápete, že to je pouze v případě nouze.
Schweizerová
 
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
NahoruStránka: 1




Návštěvnost


TOPlist

Odkazy


Infrapenely

Moderní způsob vytápění pomocí infrapanelů.

Virtuální sídlo pro firmy

Sídla pro firmy a živnostníky v Brně a Praze. Virtuální trvalé pobyty.

Odkaz zde?

Chcete odkaz zde? Kontaktujte nás na AliasProfiCZ()gmail.com

Vybíráme



Vyhledávání


Kontakty



Lumír Konečný
Tel.: 603 869 293
lum.konecny (zav) gmail . com

Kancelář:
Potocká 7, Brno Kohoutovice

Otevřeno:
středa 13.00 - 15.00
(po dohodě i jindy)

Náhodný obrázek


Copyright www.abc-bazeny-sauny.cz | Podmínky použití stránek a možnost citací textů ze stránek. | Reklama na poradenském fóru
Veškerý obsah je chráněn autorskými právy.